Elektrische bedieningen/besturingen

Handbediening binnenzonweringen

De meeste binnenzonweringen zijn eenvoudig te bedienen met een koord met een koordrem, een tuimelstang of een kogelketting. Het werkt eenvoudig, doeltreffend en is duurzaam. Je kunt zelf kiezen aan welke kant je de bedieningszijde wilt. Voor speciale situaties zijn uiteraard ook afwijkende bedieningsvormen mogelijk.

Er zijn heel veel mogelijkheden om de binnenzonwering(en) elektrisch te bedienen. Kies je voor een schakelaar? Of wil je liever met een afstandsbediening de zonwering  bedienen? Het kan allemaal. Zelfs als je niet thuis bent kun je de binnenzonwering automatisch omhoog of omlaag laten sturen met behulp van een tijdklok of sensor. Handig als je veel van huis bent. Zo bescherm je jouw interieur tegen het felle zonlicht en houd je de warmte buiten. Een ander voordeel is dat inbrekers denken dat je thuis bent. Het huis ziet er bewoond uit en dat is een veilig idee.

Wil je meer weten over elektrisch bedienbare binnenzonweringen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Schoolstraat in Voorschoten.