Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën blijven altijd populair! En dat snappen wij bij Eyelux. Deze raamkleding geeft een tijdloze en sfeervolle uitstraling, is praktisch en eenvoudig te bedienen. De horizontale lamellen bieden een effectieve manier om de lichtinval thuis of op kantoor te regelen. Je kunt de lamellen in verschillende hoeken kantelen of volledig optrekken voor een volledig zicht naar buiten. Zo regel je gemakkelijk de helderheid en mate van privacy. Als de lamellen zijn gekanteld en de jaloezieën volledig zijn gesloten is het zicht van buitenaf volledig geblokkeerd, waardoor je lekker veel privacy hebt.

Materiaal kiezen

Bovendien zijn horizontale jaloezieën veelzijdig in hun ontwerp. Ze zijn beschikbaar in heel veel kleuren, materialen en afmetingen.

Je kunt kiezen uit aluminium, houten en kunststof jaloezieën.

  • Aluminium jaloezieën zijn licht van gewicht, duurzaam en goedkoper dan houten of kunststof jaloezieën.
  • Houten jaloezieën hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn vaak perfect voor traditionele interieurs.
  • Kunststof jaloezieën zijn betaalbaar en kunnen goed tegen vocht en warmte. Ideaal voor in badkamers en keukens.

Kies je voor smalle of juist voor bredere jaloezieën? Voor elke interieurstijl en persoonlijke voorkeur vind je bij ons in Voorschoten de juiste lamellen. Kies je voor een moderne of minimalistische uitstraling of heb je de voorkeur voor een juist traditioneler, klassiek ontwerp? En welke kleur kies jij? Er is keuze genoeg.

Veilig voor kinderen?

Al onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, maar wees altijd voorzichtig met koorden die een lus kunnen vormen. Je kunt daarom ook kiezen voor raamdecoratie zonder deze koorden. Kies bijvoorbeeld voor een bediening met veren, een elektrische bediening of gebruik speciale koordverbinders. Zorg in ieder geval dat het koord hoog hangt, zodat de kinderen er niet bij kunnen.
Meer weten? Check hier

Onderhoudsvriendelijk

Horizontale jaloezieën gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Een snelle veeg met een doek of een stofzuiger is meestal voldoende om stof en vuil te verwijderen.