Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit brede, verticale stofpanelen. Het is een moderne vorm van raambekleding. De panelen bewegen zich langs een railsysteem, waardoor ze ideaal zijn voor grote raampartijen en schuifdeuren. Bovendien zijn paneelgordijnen eenvoudig te bedienen dankzij het glijdend railsysteem. Dit maakt het aanpassen van lichtinval en privacy een fluitje van een cent. Door hun strakke en minimalistisch design zijn ze bijzonder populair in moderne interieurs.

Een van de meest opvallende kenmerken van paneelgordijnen is hun veelzijdigheid. Ze zijn niet alleen geschikt als raambekleding, maar ze zijn ook ideaal als een scheiding in open ruimtes. Perfect voor grotere ruimtes of in huizen met een open indeling.

Qua stofkeuze zijn er heel veel mogelijkheden. Kies je voor doorschijnende stof die zacht licht doorlaten of kies je voor een dikkere, verduisterende stof voor meer privacy? Er is keuze genoeg. Let bij jouw keuze van de stof niet alleen op de uitstraling maar ook op het gewenste lichtniveau.

Ben je op zoek naar een stijlvolle, moderne en functionele oplossing voor zowel raambekleding als ruimteverdeling? Dan zijn paneelgordijnen een uitstekende keuze. Ze zijn mooi en erg praktisch.

In onze winkel aan de rand van het centrum van Voorschoten adviseren wij je graag over de juiste raambekleding voor jouw huis of kantoor. In de showroom vind je vele kleuren en verschillende materialen. Zo vind je altijd de raamkleding die bij jouw interieur past. Kom vrijblijvend eens langs. Parkeren kan gratis voor de deur. En wil je liever een offerte op maat? Vul dan de gegevens alvast in op onze site (LINK). Ook komen wij graag bij je thuis langs. Zo kunnen wij je goed adviseren over de juiste oplossing. De stalen met de verschillende kleuren en materialen nemen wij uiteraard mee. En wil je deze na afloop thuis nog even rustig bekijken? Dat kan. Dan breng je ze na een paar dagen weer naar onze winkel.