Plissé Jaloezieën

Plissé jaloezieën herken je aan hun kenmerkend geplooid ontwerp. Deze jaloezieën zijn vervaardigd uit één enkel stuk stof dat in een accordeon-achtige plooi is gevouwen. Het is een elegante en veelzijdige keuze voor raambekleding en is nog altijd erg populair. En door de ruime keuze in stoffen en materialen creëer je eenvoudig jouw unieke eigen sfeer.

De voordelen van plissé jaloezieën op rij:

Perfecte sfeer

Eén van de belangrijkste voordelen van plissé jaloezieën is hun uitstekende vermogen tot lichtcontrole. De hoeveelheid binnenkomend licht kun je goed reguleren. De keuze van de stof heeft hier veel invloed op. Hierdoor is het mogelijk om de perfecte sfeer te creëren voor elke kamer.

Privacy

Ook zorgen plissé jaloezieën voor privacy. Je kunt ze naar boven en naar beneden stellen waardoor je precies de juiste hoeveelheid raambedekking kiest, terwijl ze nog steeds licht doorlaten.

Veelzijdig

Plissé jaloezieën zijn leverbaar voor bijna elke raamvorm en in elke afmeting. Of het nu gaat om standaardramen, erkers of zelfs glazen deuren. Je kunt ze op elke maat laten maken, zodat ze altijd passen.

Isolerend

De honingraatstructuur van de plooien vormt een isolerende laag die helpt om de binnentemperatuur te reguleren. Dit kan uiteraard bijdragen aan de energiebesparing in huis.

Veel keuze

Er zijn verschillende uitvoeringen en stoffen beschikbaar voor plissé jaloezieën. Zo vind je altijd de voor jouw perfecte raambekleding. Kies je voor transparant, semi-transparant of juist verduisterend? Er is keuze genoeg.
Plissé jaloezieën zijn stijlvol, functioneel en een veelzijdige keuze voor raambekleding. Ze zorgen voor een uitstekende lichtcontrole en privacy als je dat wilt. Ze zijn geschikt voor bijna alle raamvormen en maten. Ook helpt het bij de energiebesparing dankzij hun unieke ontwerp. Met verschillende uitvoeringen en stoffen beschikbaar, is er een plissé jaloezie die altijd past bij jouw interieur.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Loop dan eens binnen in onze showroom in het centrum van Voorschoten. Wij hebben heel veel stalen liggen met verschillende stoffen. Wil je liever rustig even thuis kijken? Dat kan ook. Wij komen graag langs voor een offerte of maat. En wil je de stoffen rustig thuis een paar dagen thuis bekijken bij verschillend licht? Ook dat is geen probleem.