Velux producten

Velux raamdecoratie is specifiek ontworpen voor Velux dakramen. Dit zorgt voor een naadloze pasvorm van de raamdecoratie en een eenvoudige installatie. Deze raamdecoratie van Velux combineert functionaliteit en stijl en biedt een perfecte oplossing voor lichtregeling, privacy en thermische efficiëntie in ruimtes met dakramen.

Voordelen Velux raamdecoratie

Eén van de grootste voordelen van Velux raamdecoratie is de effectieve lichtcontrole. Je kunt kiezen uit een reeks verduisterende rolgordijnen. Deze verduisterende rolgordijnen zijn voor slaapkamers. De lichtdoorlatende opties zijn juist geschikt voor woonruimtes. Ook hierin is keuze genoeg.
Daarnaast verbetert Velux raamdecoratie de thermische efficiëntie van de ruimte. De verduisterende rolgordijnen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een thermische voering. Deze voering helpt in de winter om warmte vast te houden en in de zomer juist de warmte te blokkeren. Zo draagt de raamdecoratie van Velux bij aan energiebesparing en een comfortabel binnenklimaat.

Showroom Voorschoten

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor jouw dakraam? Loop dan eens vrijblijvend binnen in onze showroom in het hart van Voorschoten. In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment aan kleuren en stoffen. De auto kun je gemakkelijk voor de deur parkeren of kies voor een parkeerplaats om de hoek.

Kleurkeuze Velux producten

Wil je direct een offerte op maat? Ook dat kan. Wij komen graag bij je thuis om de raambekleding in te meten. De stofstalen nemen wij dan gewoon mee. Twijfel je nog over de juiste kleur? Dan kun je de betreffende stalen gewoon een paar dagen lenen. Zo kun je rustig kiezen welke kleur en stof het beste bij jouw interieur past. Ook zie je hoe een stof op de verschillende momenten van de dag van kleur kan veranderen. De inval van het licht bepaalt ook de uitstraling van de stof.

Bestellingen leveren wij altijd zo snel mogelijk. Vooraf geven wij daarom een indicatie van de levertijd. Vlak voor de levering maken wij in overleg een afspraak over de plaatsing.

Vraag nu hier een offerte aan, maak een afspraak of loop vrijblijvend eens binnen tijdens onze openingstijden.