Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn ideale raamdecoratie voor grote ramen en schuifdeuren, omdat ze gemakkelijk aan de kant kunnen worden geschoven. Zo heb je volledig zicht. Een van de belangrijkste voordelen van verticale jaloezieën is de controle over de lichtinval. Door de hoek van de lamellen aan te passen, kun je regelen hoeveel licht je wilt hebben. Als de lamellen volledig gesloten zijn kun je het zicht van buitenaf volledig blokkeren.

Verschillende materialen

De verticale lamellen zijn aan een railsysteem bevestigd, waardoor je de lamellen kunt draaien en verschuiven voor optimale lichtcontrole en maximale privacy. Er zijn verschillende soorten verticale jaloezieën op basis van gebruikte materialen zoals stof, PVC en metaal.

  • Stoffen jaloezieën hebben een warme en zachte uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.
  • PVC jaloezieën zijn zeer duurzaam en vochtbestendig. Hierdoor zijn ze ideaal voor in de keuken of badkamer.
  • Metaal, meestal aluminium, zorgt voor een moderne en strakke uitstraling en is bijzonder duurzaam.

De lamellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en patronen.

Veilig voor kinderen?

Al onze producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen, maar
wees altijd voorzichtig met koorden die een lus kunnen vormen. Je kunt daarom ook kiezen voor raamdecoratie zonder deze koorden. Kies bijvoorbeeld voor een bediening met veren, een elektrische bediening of gebruik speciale koordverbinders. Zorg in ieder geval dat het koord hoog hangt, zodat de kinderen er niet bij kunnen.
Meer weten? Check hier

Onderhoud

Verticale jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger of een doek.
Wil je meer weten? Loop vrijblijvend eens binnen in onze showroom aan Schoolstraat 220A in Voorschoten. Wil je liever een afspraak maken bij jou thuis of een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons nu op 071-5621651