Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn erg populair. De vouwgordijnen zijn gemaakt van stof en trekken zich samen in horizontale vouwen als je ze optrekt. Dit komt door de baleinen waarmee ze zijn bevestigd.
De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen. Zo passen de gordijnen in zowel traditionele als moderne interieurstijlen. Ze zijn niet alleen erg functioneel, maar ook heel stijlvol en passen in bijna elke kamer.

Lichtregulering

Ook zorgen vouwgordijnen voor een uitstekende lichtregulering. De mate van lichtregulering hangt uiteraard af van de stof. Zo kunnen de gordijnen zacht, gefilterd licht doorlaten. Dit is ideaal voor leefruimtes. Ook kun je kiezen voor een verduisterende stof om een kamer volledig te verduisteren. Dat is juist een perfecte keuze voor de slaap- of mediakamer. In vergelijking met andere gordijntypes nemen vouwgordijnen minder ruimte in beslag wanneer ze volledig zijn opgetrokken. Hierdoor zijn ze ideaal voor kleinere ruimtes of voor ramen waarbij je volledig van het uitzicht wilt genieten.

Functionaliteit en design

Let bij de keuze van het vouwgordijn niet alleen op het design, maar ook op de functionaliteit. Hoeveel licht wil je in een kamer? Hoeveel privacy wil je hebben? Maar ook hoe het gordijn past bij de rest van de kamer.

Uitgebreide showroom

Bij Eyelux in Voorschoten kun je kiezen uit heel veel soorten en kleuren stof. Zo vind je altijd de raamkleding die past bij jouw interieur. Loop daarom vrijblijvend
eens bij ons binnen. De auto kun je gratis voor de deur parkeren. Wil je liever thuis de mogelijkheden bekijken? Ook dat kan. Maak hier een afspraak bij jou thuis. Wij komen graag bij je langs voor een offerte op maat. Uiteraard nemen wij de verschillende stofstalen mee, zodat je rustig kunt bekijken welke stof het best past bij jouw wensen en interieur.