Knikarmschermen

Ideaal voor schaduw op het terras!

Knikarmschermen zijn de meest gebruikte zonwering voor op het terras. Het is een uitstekende optie voor effectieve zonwering. Hierdoor kun je ook op de heetste zomerdagen genieten van de schaduw op het terras of patio in de tuin. Bovendien bieden knikarmschermen bescherming tegen lichte regenbuien. Zo kun je nog meer genieten van je terras thuis!

Ook binnen zorgen de knikarmschermen voor een aangename temperatuur. Doordat de knikarmschermen de zon blokkeren helpt deze zonwering de binnentemperatuur van een woning te verlagen. Een eventuele airconditioning hoef je daarom minder te gebruiken. Zo bespaar je op je energiekosten.

Dankzij hun slimme ontwerp nemen knikarmschermen geen extra ruimte in beslag. De knikarmschermen worden aan de muur bevestigd en zorgen voor een vrije doorloop onder het scherm. Ideaal voor plaatsen waar de ruimte beperkt is. Knikarmschermen worden altijd aan de buitenkant van een pand bevestigd. Eyelux levert en monteert verschillende typen knikarmschermen. De keuze is enorm!

Welk knikarmscherm moet ik kiezen?

Knikarmschermen zijn een waardevolle investering voor elke buitenruimte. Ze bieden effectieve zonwering, verbeteren het buitencomfort en zijn ruimtebesparend. Deze zonwering leveren wij in veel verschillende stijlen en modellen.

Handmatige bediening, elektrisch of op zonne-energie?

Kies je voor een handmatige bediening? Dan haal je een zonnescherm eenvoudig op door te draaien aan de draaistang. Dit is de goedkoopste oplossing. Kies je voor meer gemak? Kies dan voor gemotoriseerde knikarmschermen voor meer comfort. De bediening is hartstikke eenvoudig met een afstandsbediening of een smartphone-app. De motor kan elektrisch aangestuurd worden, maar je kunt nu ook kiezen voor solar. De zonnepanelen in de omkasting laden de accu van de motor op als de zon schijnt. De accu kan tot 40-60 keer gebruikt worden als deze volledig is opgeladen. Een ander groot voordeel is dat onze monteurs niet in de muur hoeven te boren om de motor aan te sluiten op het energienetwerk.

Welke kleur is het beste voor jouw zonnescherm?

Een knikarmscherm kun je kiezen in verschillende kleuren. De kleur heeft vanzelfsprekend invloed op de uitstraling van het terras, maar ook zie je de kleuren vanuit bijvoorbeeld de huiskamer. Dus houd bij de keuze van de kleur ook rekening met je interieur.

Donkere kleuren houden de UV-straling beter tegen dan lichte kleuren, maar wat vind jij mooi? Dat is een kwestie van smaak, maar ook welke kleuren bij het huis of jouw interieur passen. Kies je liever voor een lichte kleur zonwering? Dat werkt ook prima.

Je kunt kiezen uit heel veel kleuren en patronen. Er zit vast en zeker de juiste kleur voor jou bij.

Ook de cassette van het zonnescherm is in heel veel kleuren leverbaar. Welke kleur je het best kunt kiezen is afhankelijk van jouw wensen en de uitstraling van het huis. Wat vind jij het mooist? Je kunt kiezen uit alle Ralkleuren

Ontdek de mogelijkheden!

Loop eens binnen in onze showroom aan Schoolstraat 220A in Voorschoten. In onze showroom aan de rand van het centrum van Voorschoten vind je veel voorbeelden en kleuren. Ook bieden wij een ruime keuze stoffen en materialen. Wil je liever een afspraak maken bij jou thuis of een offerte aanvragen? Dat kan ook. Bel ons nu op 071-5621651.