Markiezen

Markiezen geven een huis een mooie uitstraling Het is een effectieve zonwering. De markiezen blokkeren niet alleen de voorkant, maar ook de zijkant blokkeert de zon. Ook als de zon heel laag staat. En waait het wat harder? Dat is voor markiezen geen probleem.
Ze worden aan de buitenkant van een pand gemonteerd en zijn vooral herkenbaar aan hun halfronde vorm. Het frame is meestal gemaakt van hout, aluminium of kunststof, met een overkapping van duurzaam doek.
Markiezen geven een charmante, klassieke touch aan elke woning of bedrijfspand en zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en patronen. Bovendien zijn ze erg duurzaam. Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en hebben een lange levensduur.

Kies je voor een houten, aluminium of kunststof frame?

Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Houten markiezen bieden een traditionele en warme uitstraling, terwijl aluminium markiezen weinig onderhoud vergen en een weerbestendige optie zijn. Kunststof markiezen combineren het beste van beide materialen. De sterkte en duurzaamheid van hout en aluminium en het onderhoudsgemak van kunststof.

Kortom, markiezen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een zonwering die niet alleen praktisch, maar ook mooi is. Met hun effectieve schaduw, stijlvolle uiterlijk en duurzame constructie zijn markiezen een veelzijdige zonweringsoptie die bij veel verschillende gebouwstijlen past.

Kleur zonwering

De kleur van het doek beïnvloedt uitstraling van de markies. Ook zie je de kleuren vanuit bijvoorbeeld de huiskamer. Dus houd bij de keuze van de kleur ook rekening met het interieur en het huis.

Donkere kleuren houden de UV-straling beter tegen dan lichte kleuren, maar wat past bij jouw huis of pand? Kies je liever voor een lichte kleur zonwering? Of een juist een patroon in combinatie met licht en donker? Het kan allemaal.

Je kunt bij ons kiezen uit heel veel kleuren en patronen. Kies de oplossing die het best past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Wij adviseren je graag!

Loop vrijblijvend eens binnen in onze showroom aan Schoolstraat 220A in het centrum van Voorschoten. Parkeren kan gratis voor de deur. Wil je liever een afspraak maken bij jou thuis of direct een offerte aanvragen? Dat kan ook. Bel ons nu op 071-5621651.