Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kun je onder alle weersomstandigheden van het terras genieten! Het maakt niet uit of de zon schijnt of het regent of zelfs als het sneeuwt. Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar door genieten op het terras. De aangepaste constructies van een terrasoverkapping zijn ontworpen om over een terras te plaatsen en biedt een uitstekende bescherming tegen het weer. Ook verlengt zo’n terrasoverkapping effectief de leefruimte door een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimte te creëren. Dit betekent extra leefruimte thuis zonder ingewikkelde uitbouw of dure verbouwing. Een meerwaarde voor elke woning!

Uitstraling

Een terrasoverkapping is beschikbaar in een breed scala aan stijlen en materialen. In onze winkel in Voorschoten vind je sowieso de stijl die past bij het huis en jouw persoonlijke wensen. Kies je voor modern, een minimalistisch ontwerp of kies je liever voor een van de traditionele of klassieke stijlen?
Het toevoegen van een terrasoverkapping kan de waarde van uw woning verhogen. Door de uitbreiding van de leefruimte en de verbetering van de bruikbaarheid van de buitenruimte, wordt het huis aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Welke terrasoverkapping moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten terrasoverkappingen beschikbaar:

• Vaste terrasoverkappingen zijn permanente constructies die aan het huis zijn bevestigd. Deze vaste overkappingen bieden een hoge mate van duurzaamheid en stabiliteit.
• Verplaatsbare terrasoverkappingen zijn draagbare structuren die kunnen worden verplaatst. Je kunt zelf kiezen waar en hoe je overkapping wilt gebruiken.
• Uitschuifbare terrasoverkappingen bieden bescherming tegen zon, regen en sneeuw wanneer dat nodig is. Je kunt deze ook eenvoudig intrekken als je meer zonlicht wilt hebben. Deze terrasoverkappingen zijn vooral populair door ruime uitval van wel 5 meter.