Insectenhorren

Geen insecten binnen met insectenhorren

Wij zijn dol op de natuur en de insecten, maar willen liever geen insecten binnen. Geen muggen, vliegen of wespen. En jij? Juist als het mooier weer is wil je de buitendeur open, maar met de frisse lucht komen vaak ook de insecten binnen. Een standaard vliegengordijn is meestal niet op maat gemaakt en heeft een mindere kwaliteit gaas. Onze hoogwaardige hordeuren worden geheel op maat gemaakt in de gewenste RAL-kleur.

Geniet tijdens de lente- en zomerdagen van onze hoogwaardige hordeuren. Deze houden de ongewenste insecten buiten, terwijl je van de frisse lucht kunt genieten. Met deze effectieve insectenwerende oplossing zet je zorgeloos je deuren open!

Plisséhordeuren op maat

Bij Eyelux zijn wij gespecialiseerd op plisséhordeuren op maat. Het doorzichtige gaas is zichtbaar zodat je niet per ongeluk door de plisséhordeur heen loopt. En beschadigt het gaas toch? Een groot voordeel is dat je deze hordeuren kunt repareren. Horren zijn kwetsbaarder dan een gewone deuren, maar is de hor nu toch kapot, dan hoef je ‘m niet meer direct te vervangen.

Voor elke deur of schuifpui

Heb je draaideuren, openslaande deuren, een buitendeur of een schuifpui? Bij Eyelux hebben wij de perfecte hordeurmodellen voor jouw huis. Onze hordeuren zijn stijlvol, ruimtebesparend en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Verkrijgbaar voor enkele deuren en dubbele deuren. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Er is keuze genoeg.

Bij Eyelux bieden we altijd maatwerk. Zo zorgen wij dat de hordeur perfect aansluit bij jouw deur en kozijn. Elk huis en situatie is anders en daarom hebben wij verschillende oplossingen. Onze horren zijn daarom ook geschikt voor verschillende kozijnen. Ook voor kunststof kozijnen.

Showroom Voorschoten

Heb je interesse in een insectenhor voor jouw huis? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom in het centrum van Voorschoten. Wij hebben heel veel mogelijkheden in verschillende prijsklassen. En wil je nu al een offerte op maat? Vul dan hier de gegevens en de maten van de kozijnen in. Dan gaan wij alvast voor je aan de slag.