Insectenhorren

Geniet van de zomer en mooie lentedagen met onze hoogwaardige hordeuren. Niets is vervelender dan ongewenste insecten in huis terwijl je van de frisse lucht wilt genieten. Onze hordeuren bieden een effectieve insectenwerende oplossing, zodat je zorgeloos je deuren kunt openzetten.

Plisséhordeuren op maat zijn onze specialiteit. Met een oog voor duurzaamheid kunnen vrijwel al onze horren gerepareerd worden, waardoor de levensduur wordt verlengd. Ons doorzichtige, maar zichtbare gaas zorgt ervoor dat je niet per ongeluk door de hor heen loopt.

Of je nu draaideuren, openslaande deuren, een buitendeur of een schuifpui hebt, wij hebben het perfecte hordeurmodel voor jou. Onze populaire hordeuren zijn stijlvol, ruimtebesparend en verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor enkele deuren en dubbele deuren. Wil je liever een vaste hordeur of een rolhordeur? Wij hebben een uitgebreid assortiment waar je uit kunt kiezen.

Bij Eyelux bieden we altijd maatwerk, zodat de hordeur perfect aansluit bij jouw deur en kozijn. We begrijpen dat elk huis anders is, en daarom hebben we voor elke situatie de juiste oplossing. Onze horren zijn ook geschikt voor verschillende kozijnen, waaronder kunststof.

Waar een vliegengordijn vaak niet op maat gemaakt is en van mindere kwaliteit gaas is, bieden wij hoogwaardige hordeuren die geheel op maat worden gemaakt in jouw gewenste RAL-kleur.